facebooktwitteryoutube

ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ Β ΙΤΑΛΙΑ

ΑΛΠΙΚΗ  ΙΤΑΛΙΑ

ΔΟΛΟΜΙΤΙΚΕΣ  ΑΛΠΕΙΣ  -  ΤΥΡΟΛΟ

 

 1.  ΔΕΥΤΕΡΑ 8/7/2019   :  ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση   σε κεντρικό σημείο της Αθήνας  και  αναχώρηση για την Πάτρα, με μία  στάση κατά την διαδρομή . Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους(SUPERFASTFERRIES ). Το πλοίο  μας διαθέτει  καταστήματα,  σαλόνια, εστιατόριο, selfservice, αίθουσες διασκέδασης, κ.α. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

 1. 2.      ΤΡΙΤΗ  9/7/19  :  ΑΝΚΟΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ – BITΣΕΝΖΑ  (355 Χλμ)

Άφιξη στην Ανκόνα, αποβίβαση και άμεση αναχώρηση για  την  όμορφη πρωτεύουσα της ΕμίλιαΡομάνια, τη Μπολόνια. Η Μπολόνια είναι γνωστή για τους πύργους της και τις στοές της  που φτάνουν τα 38 χιλιόμετρα στο ιστορικό κέντρο και την κάνουν μοναδική πόλη στον κόσμο με το κέντρο να αποτελείται εξ ολοκλήρου από στοές.

.jpg

 

Η πόλη, ιδρύθηκε  τουλάχιστον 1.000 χρόνια προ Χριστού, υπήρξε  κέντρο των  Ετρούσκων  με το όνομα Φέλσινα και  Ρωμαϊκός εμπορικός  σταθμός  με το όνομα Μπονόνια. Σημαντικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό κέντρο, η σπουδαιότητα των μνημείων και της τέχνης της βασίζεται σε ένα ομογενές σύνολο μνημείων και αρχιτεκτονικών έργων: οι μεσαιωνικοί πύργοι τα  παλάτια και τα μέγαρα, οι ναοί, η μορφή του ιστορικού κέντρου είναι μοναδικά. Βλέπουμε την πλατεία και την Φοντάνα του Ποσειδώνα, το Γρηγοριανό μέγαρο, τον εκπληκτικό γοτθικό Άγιο Πετρόνιο, τον πύργο Αζινέλλι, το μέγαρο Ποντεστά.  Η Μπολόνια υπήρξε η πρώτη πανεπιστημιούπολη του σύγχρονου κόσμου. Ξενάγηση , ξεκούραση και αναχώρηση για τη μικρή Βενετία, την πρότυπη πόλη  της αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, τη Βιτσένζα .  Δείπνο και διανυκτέρευση.  Hotel 4* superior–  κεντρικό. Αξίζει  ένας  βραδινός περίπατος στο φωταγωγημένο ιστορικό κέντρο.

 

 1. ΤΕΤΑΡΤΗ  10/7/2019  : VICENZA– ΠΑΔΟΒΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΛΑ      ( 99 Χλμ)
 
.jpg
 

Προγευματίζουμε και ξεναγούμαστε στη Βιτσένζα.  Η πόλη ήταν ξακουστή  για τη γεωργία,  το λατομείο μαρμάρου και την βιομηχανία μαλλιού και είχε σημαντική θέση ως σταθμός στον εμπορικό δρόμο από το Mediolanum (Μιλάνο) έως την Ακυληία , Aquileia ,την ρωμαϊκή διοικητική πρωτεύουσα και βασικό λιμάνι της βορείου Αδριατικής. Από τη ρωμαϊκή πόλη, σώζονται τρεις γέφυρες στα ποτάμια Bacchiglione και Retrone, αλλά η πόλη έχει να επιδείξει τα ωραιότερα αναγεννησιακά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα του μεγίστου αρχιτέκτονα μετά την κλασσική Αθήνα, του Αντρέα  Παλλάδιου. Βλέπουμε την πλατεία της Σινιορίας και το παλάτι, επισκεπτόμαστε το Παλλαδιανό ξύλινο Θέατρο και περιηγούμαστε το ιστορικό κέντρο.

 

.jpg

Αναχώρηση για την γειτονική Πάδοβα . Η ξενάγηση αγκαλιάζει το  ιστορικό κέντρο της πόλης  και τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης.  Βλέπουμε και επισκεπτόμαστε  το επιβλητικό  PalazzodellaRagione(μέγαρο δικαιοσύνης, 11ος αιώνας) και το παρακείμενο κυβερνητικό παλάτι, το ιστορικόμερκάτο, την αγορά των φρούτων και των μπαχαρικών όπου για 10 και πλέον αιώνες, χτυπά αδιάκοπα ο σφυγμός της πόλης,   το PalazzoBo, το οποίο στεγάζει το ιστορικό Πανεπιστήμιο της Πάδοβας(13ος αι.), την Βασιλική του Αγίου Αντωνίου, και την  εκπληκτική CapelladegliScrovegni στην Αρένα, που διατηρεί το μεγαλύτερο υπάρχον σύνολο νωπογραφιών του Giotto.(14ος αι.). Δεν θα παραλείψουμε να δούμε την μεσαιωνική εκκλησία των Ερημιτών, πριν καταλήξουμε στο ιστορικό καφέ Πεντρόκι για την τυπική σοκκολάτα και ξεκούραση.  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Η επίσκεψη στο παρεκκλήσι Σκροβένι-Giotto, απαιτεί ομαδική προκράτηση.  Παρακαλούμε να δηλώνετε την συμμετοχή σας στο γραφείο κατά την εγγραφή σας στην εκδρομή. Κόστος 8 € κατ’ άτομο  7/3/2019 ). Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος  και κατόπιν συγκέντρωση  και επιστροφή στην  Βιτσένζα.  Δείπνο &  διανυκτέρευση.

 

 1. 4.      ΠΕΜΠΤΗ  11/7/19:   VICENZA– BASSANODELGRAPPA- ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΠΟΤΑΜΙ ΜΠΡΕΝΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ  ΟΛΙΕΡΟ -CORTINAD’ AMPEZZO (Χλμ 
 2. 190)

BASSANO_DEL_GRAPPA.jpg     2.jpg      _3.jpg

Προγευματίζουμε και ξεκινάμε το οδοιπορικό της ημέρας, ερευνώντας την υποαλπική ζώνη. Αρχικά επισκεπτόμαστε την Τσιταντέλλα, μια πόλη κόσμημα της μεσαιωνικής      Ιταλίας, όπου σώζονται ακέραια ο οικοδομικός της ιστός και τα ψηλά τείχη. Συνεχίζοντας, φθάνουμε στο  Μπασσάνο  ντελ Γκράπα.  Η πόλη ιδρύθηκε τον 2ο αιώνα π.Χ. από τον Ρωμαίο αξιωματούχο  Bassianus, από όπου  έλαβε το όνομα. Ωστόσο, ένα αρχαίο χάλκινο σπαθί (που ονομάζεται "σπαθί του Ριχάρδου"), το οποίο βρέθηκε το 2009 και χρονολογείται στον 7ο αιώνα π.Χ.,  δείχνει ότι η περιοχή του Bassano είχε ήδη κατοικηθεί όχι μόνο στην προ-Ρωμαϊκή περίοδο, αλλά πιθανόν ακόμη παλαιότερα. Το αρχικό όνομα της πόλης ήταν το BassanoVeneto. Μετά τις τρομερές μάχες στο όρος Grappa κατά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο,  αποφασίστηκε να αλλάξει το όνομα της πόλης. Το 1928 μετονομάστηκε σε BassanodelGrappa, του MountGrappa όπου παράγεται  η ξακουστή ιταλική γκράππα.  Ο ErnestHemingway κατά τη διάρκεια των ημερών του ως οδηγού ασθενοφόρου στον πόλεμο πέρασε πολλές μέρες στο Bassano και  εγκαταστάθηκε εκεί αποκομίζοντας τις εικόνες του  αποχαιρετισμού στα όπλα . Επίσης, λλοι Αμερικανοί συγγραφείς πέρασαν μερικές μέρες στο Bassano κατά τη διάρκεια του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, όπως ο ScottFitzgerald και ο DosPassos . Σύμβολο της πόλης είναι η καλυμμένη ξύλινη πλωτή γέφυρα , η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Andrea Palladio το 1569. Ξενάγηση και περιήγηση του ιστορικού κέντρου. Μετά από λίγη ανάπαυλα ξεκινά ο μαγευτικός περίπατος - πεζοπορία   κατά μήκος του ποταμού Μπρέντα.(Η διάρκεια  αποφασίζεται επί τόπου από την ομάδα των πεζοπόρων.)Ξαναπαίρνοντας το δρόμο προς βορρά, επισκεπτόμαστε το φαράγγι  με τα σπήλαια Ολιέρο. Άφιξη  στην πριγκίπισσα των Άλπεων την ΚορτίναΝταμ’πέτσο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

.jpg       2.jpg      

 

 1. 5.    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  12./7/2019 :   : ΚΟΡΤΙΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ – ΤΡΕΙΣ  ΚΟΡΥΦΕΣ  ΤΟΥ ΛΑΒΑΡΕΝΤΟ -ΛΙΜΝΗ ΑΟΥΡΟΝΤΖΟ –PIEVEDICADORE

Προγευματίζουμε και ξεκινάμε την εξερεύνηση των μοναδικών τοπίων των Δολομιτικώνάλπεων.  Πρώτη μας ημερήσια επίσκεψη η λίμνη Μιζουρίνα. Η  Λίμνη Misurina είναι η μεγαλύτερη φυσική λίμνη των  Δολομιτών και  βρίσκεται  1.754  μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και η  περίμετρος της λίμνης έχει μήκος 2,6 km.

Τα ιδιαίτερα κλιματικά χαρακτηριστικά της περιοχής γύρω από τη λίμνη, είναι ευεργετικά για όσους έχουν αναπνευστικές παθήσεις. Η λίμνη ήταν το θέμα ενός διάσημου τραγουδιού του λαοφιλούς τραγουδοποιού ClaudioBaglioni . Στη λίμνη Misurina, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ς παγοδρομίας κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Cortinad'Ampezzo το 1956 . Έκτοτε ο τόπος απέκτησε μεγάλη φήμη και αδιάκοπη τουριστική προσέλευση.  Συνεχίζοντας, φθάνουμε στις ξακουστές   Τρεις Κορυφές του Λαβαρέντο . Πρόκειται για  τρεις ξεχωριστές κορυφές που μοιάζουν με προμαχώνες, στους Δολομίτες  της βορειοανατολικής Ιταλίας. Αποτελούν μια   από τις πιο γνωστές ορεινές ομάδες των Άλπεων. Οι κορυφές αποτελούνται από καλά επιστρωμένους δολομίτες του σχηματισμού DolomiaPrincipale. Μέχρι το 1919 οι κορυφές οριοθετούσαν τα σύνορα μεταξύ Ιταλίας και Αυστρίας, ενώ τώρα προσδιορίζουν τα γλωσσικά όρια μεταξύ γερμανόφωνων και ιταλόφωνων πλειοψηφιών. Η  CimaGrande(ψηλή κορφή) έχει υψόμετρο 2.999 μέτρων και βρίσκεται ανάμεσα στην  CimaPiccola (μικρή κορφή) στα 2.857 μέτρα, και την  CimaOvest (δυτική κορφή) στα 2.973 μέτρα. Ακολουθεί η προβλεπόμενη ορεινή πεζοπορία.

 

 

.jpg    3.jpg    3_.jpg

 

Όσοι δεν θα ακολουθήσουν, μπορούν να απολαύσουν την μοναδικότητα του τοπίου σε κάποιο από τα τοπικά Chalet.Η αλπική λίμνη Αουρότζο και το χωριό που ακολουθούν, έχουν μοναδικό φόντο τους Δολομίτες . Περίπατος στη λίμνη και ξεκούραση. Αναχώρηση για ένα ακόμη στολίδι της αλπικής Ιταλίας, την γενέτειρα του μεγάλου ζωγράφου Τιτσιάνο, την  PievediCadore . Η θέση της υπήρξε νευραλγική στη διέλευση των ανατολικών Άλπεων, με ισχυρές οχυρώσεις και πύργους.. Κύριο μνημείο και σύμβολο της πόλης είναι  το PalazzodellaMagnificaComunità , το οποίο χτίστηκε το 1447 από το συμβούλιο που κυβερνούσε την πόλη. Ξενάγηση , περιήγηση και χρόνος για ξεκούραση.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

PIEVE_DE_CADORE.jpg         PIEVE_DE_CADORE.2jpg.jpg

 1. 6.   ΣΑΒΒΑΤΟ   13/7/19: FEDAIA LAGO -MARMOLADA – CORTINA D’AMPEZZO

FEDAIA_-MARMOLADA.jpg      FEDAIA_2.jpg

Προγευματίζουμε και ξεκινά μια από τις ωραιότερες φυσιολατρικές ημέρες. Επισκεπτόμαστε τις λίμνες Φεντάια που χωρίζονται από δύο φράγματα, ένα φυσικό και ένα τεχνητό. Το τεχνητό χτισμένο το 1956 είναι εντυπωσιακό, ενώ το φυσικό φράγμα, σχηματίστηκε  στην περίοδο των παγετώνων και αποτελεί ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο. Συνεχίζοντας φθάνουμε στον ορεινό όγκο της Marmolada και στους όγκους της  Mesola. Δυνατότητα επιλογής πεζοπορίας και χρήσης τελεφερίκ.  To τοπίο είναι μαγευτικό.Ανιχνεύουμε  και απολαμβάνουμε τον τόπο, ξεκουραζόμαστε και απολαμβάνουμε τις τοπικές γεύσεις στα τοπικά Chalet.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 1. 7.     ΚΥΡΙΑΚΗ  14/7/2019: ΚΟΡΤΙΝΑ – ΜΠΡΟΥΝΙΚΟ –ΚΟΣΤΑ ΝΤΙ  ΤΟΥΡΕΣ (ΠΕΖΟΠΟΡΕΊΑ  και τελεφερίκ) –ΜΠΡΕΣΑΝΟΝΕ

MPROYNIKO.jpg       CAMPO_TURES.jpg      VALLE_AYRINA.jpg

Προγευματίζουμε και ακολουθώντας τον ανατολικό αλπικό άξονα φθάνουμε στο Μπρούνικο, την γραφική πόλη  στην συμβολή των ποταμών   Ahr  και  Rienz  στην κοιλάδα Τάουφερερ στις νότιες   πλαγιές των Άλπεων.

Το  ιστορικό κέντρο της πόλης με την ωραιότατη τυρολέζικη αρχιτεκτονική, συνδυάζει φυσική ομορφιά και την αίγλη ενός  αριστοκρατικού  κέντρου.Η πόλη πήρε πιθανώς το όνομά της από τον ιδρυτή της, πρίγκιπα-επίσκοπο BrunovonKirchberg, και εμφανίζεται για πρώτη φορά στα χρονικά  ως Bruneke  το 1256. Την εποχή εκείνη, η πόλη αποτελούταν από δύο σειρές σπιτιών  σε  μια στενή λωρίδα που σήμερα ακόμα αποτελούν το ιστορικό κέντρο της πόλης.  Περιήγηση και χρόνος για να απολαύσουμε  την ομορφιά της πόλης Συνεχίζοντας, φθάνουμε στην Κόστα ντι Τούρες και στην ομώνυμη κοιλάδα όπου υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες που προστατεύονται από την  UNESCO.

Ανάλογα με τον χρόνο που θέλουμε να διαθέσουμε, επισκεπτόμαστε  κάποια από τις ακόλουθες τοποθεσίες: CampoTures, Cadipietra, ValleAurina - Ahrntal, SelvadeiMolini και Gais, όπου  έχουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε το τελεφερίκ. Αναχώρηση για το Μπρεσανόνε ο Μπρεσανόνε ή Μπρίξεν, την τρίτη σε πληθυσμόπόλη στις Δολομιτικές Άλπεις.

 

                                                                             MPRESANONE.jpg

Σύμφωνα με την παράδοση ιδρύθηκε το 901, πριν ακόμα την ίδρυση της κομητείας του Τιρόλο όπου ανήκε για πολλά χρόνια. Για πολλούς αιώνες η πόλη ήταν υπό την κυριαρχία του τοπικού επισκόπου-πρίγκιπα, του επισκόπου του Μπρίξεν, όπου ήταν και η έδρα του. Ξενάγηση και χρόνος για να ανακαλύψουμε τις ωραίες γωνιές της πόλης. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας.  Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

 1. 8.   ΔΕΥΤΕΡΑ  15/7/2019 :  BOLZANO-MERANO


BOLZANO.jpg                                  BOLZANO2.jpg

Προγευματίζουμε και επισκεπτόμαστε το Μπολτσάνο , την σημαντικότερη  πόλη του NότιουΤυρόλου στην Ιταλία.Η πόλη έχει πληθυσμό περίπου 100 χιλιάδων και  αποτελεί το μεγαλύτερο δίγλωσσο  αστικό κέντρο της Ιταλίας.  74% εξ αυτών μιλούν ιταλικά, 24% μιλούν γερμανικά και λιγότερο από 1% μιλούνλαδινικά.  Στο παλαιό και όμορφο μεσαιωνικό κέντρο υπάρχει ένας γοτθικός καθεδρικός ναός και τυρολέζικα σπίτια. Το αρχαίο ρωμαϊκό όνομα ήταν PonsDrusi. Σήμερα το Μπολτζάνο είναι σημαντικό οικονομικό, διοικητικό, πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, κέντρο τουριστών και μια μεγάλη πόλη στην κεντρική Ευρώπη. Στην πόλη υπάρχει το παγκοσμίως διάσημο μουσείο της αρχαιολογίας. Το μουσείο είναι το σπίτι του Ötzi, η της μούμιας των πάγων. Ξενάγηση και χρόνος ελεύθερος.Συνεχίζοντας  επισκεπτόμαστε  μια ακόμη από τις ωραιότερες πόλεις τω Άλπεων, το Μεράνο και στην ευρύτερη περιοχή  ένα από τα αλπικά μουσεία Messnerκαι τον ποταμό των άλπεων, τον Αδήγη  Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ16/7/2019   :     MADONA DI CAMPIGLIO – GARDA-TRENTO     
 MERANO.jpg                                                      GKARTNA.jpg                                                                                         

Σήμερα επισκεπτόμαστε ένα από τα ωραιότερα και πιο δημοφιλή χιονοδρομικά και θερινά ορεινά θέρετρα, την περίφημη Μαντόνα ντι Καμπίλιο. Συνεχίζοντας  ακολουθούμε την ανατολική ακτή της λίμνης Γκάρντας, σε μία από τις ωραιότερες λιμναίες πορείες. Άφιξη  στο Σιρμιόνε. Ξενάγηση και ελεύθερη περιπλάνηση. Συνεχίζοντας επισκεπτόμαστε το Τρέντο

 

 

TRENTO.jpg                                 TRENTO2.jpg     

. Το Τρέντο είναι πόλη της περιφέρειας και πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής ήταν Ετρουσκικής καταγωγής, οι οποίοι από νωρίς κατανόησαν τη στρατηγική της θέση. Τον 1ο π.Χ. αιώνα η πόλη κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους που την οχύρωσαν και έκαναν σημαντικά έργα υποδομής. Μετά την πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το Τρέντο συνέχισε να διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στην περιοχή κυρίως χάρη στο φυσικό πλούτο που διέθετε. Η ίδρυση της επισκοπής του Τρέντο, τον 4ο π.Χ αιώνα αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την πόλη. Γότθοι και Λογγοβάρδοι κατέκτησαν διαδοχικά την πόλη και άφησαν τα δικά τους σημάδια στη μακρόχρονη ιστορία της. Σημαντική περίοδος για το Τρέντο αποτέλεσε η ίδρυση του Επισκοπικού Πριγκιπάτου και η παρουσία των Αψβούργων, το όνομα των οποίων συνδέθηκε στενά με την ιστορία της περιοχής του Τρεντίνο. Η πόλη θα γνωρίσει παγκόσμια προβολή με τη Σύνοδο του Τρέντο, η οποία αποτέλεσε σημείο καμπής στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Μετά την ξενάγηση στα μνημεία της πόλης θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 1. 10. ΤΕΤΑΡΤΗ  17/7/2019 : ΒΕΡΟΝΑ – ΑΝΚΟΝΑ


                  VERONA.jpg                                                                VERONA2.jpg   

Προγευματίζουμε και επισκεπτόμαστε τη Βερόνα ,την ξακουστή πόλη του διασημότερου ειδυλλίου  του μεσαίωνα, της Ιουλιέτας και του Ρωμαίου.   Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Αδίγη , έχει περίπου 265.000 κατοίκους, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αστικός δήμος του Βένετο και ο τρίτος μεγαλύτερος στη βορειοανατολική Ιταλία.. Είναι ένας από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς στον ιταλικό Βορρά, χάρη στην καλλιτεχνική κληρονομιά της, τις ετήσιες εκθέσεις, τις παραστάσεις λυρικού θεάτρου στην περίφημη Αρένα  το αρχαίο αμφιθέατρο που χτίστηκε από τους Ρωμαίους. Ξενάγηση  και αναχώρηση για την Ανκόνα όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής.

                                                                 ANCONA.jpg

 

 1. 11.   ΠΕΜΠΤΗ 18/7/2019 : ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Το πρωινό θα κυλίσει σε μια όμορφη μικρή κρουαζιέρα στην Αδριατική και το Ιόνιο.

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση  για την Αθήνα.

 

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΚΑΤ  ΑΤΟΜΟ  ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΠΛΟΙΟΥ

 

α) Τετράκλινη εσωτερική   :   870   €                β) Τετράκλινη εξωτερική    :      890  €

 γ) Τρίκλινη  εσωτερική      :   890   €                δ) Τρίκλινη  εξωτερική        :      910  €

ε) Δίκλινη  εσωτερική         :    910  €                στ) Δίκλινη  εξωτερική        :      930 €

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  ΣΤΑ  HOTEL   :  230 €

ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ  ΜΕ 20€

04 Απρίλιου προκαταβολή και εγγραφή 200€

 

06 Μαΐου β΄καταβολή      310€  τα μη μέλη 320€

 

3 Ιουνίου γ’ καταβολή       210€>>>>    220€

 

Εξόφληση έως 24 Ιουνίου 2019

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Το πρόγραμμα  μπορεί να  πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά.

 

 


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
                                                                          ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  1. Μετακινήσεις με σύγχρονο τουριστικό  λεωφορείο.               1. Φαγητά  εντός του πλοίου.

  2. Εισιτήρια πλοίου σε   Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα..                    2. Είσοδοι  στα μουσεία και τα  αξιοθέατα.

  3. Ξενοδοχεία  3 *sup.  και  4* superior.                                          3. Ατομικοί δημοτικοί φόροι.

  4.Διατροφή  όπως  αναφέρεται στο πρόγραμμα.

  5. Έμπειρος συνοδός  του γραφείου. ΜΕΜΝΩΝ TRAVEL Πανεπιστημίου  67

     Ε-mail: info@memnontravel.gr/www.memnontravel.g

  7.  Περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

  8. Χρήσιμα έντυπα, ενημερωτικά φυλλάδια.

  9. Φόροι , διόδια αυτοκινητοδρόμων.

  10. Φ.Π.Α.  - Ασφάλεια ταξιδιού.

  11. ChekPoint (φόροι πόλεων).

 

ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΣΙΡΤΑΒΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ 6907744771


Tags: