facebooktwitteryoutube

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Apr 25th - All Day

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο) ΑΤΤΙΚΗΣ

Τοσίτσα 32 , 16346 Ηλιούπολη,Τηλ.:6907744771

 info@peripolo.gr    f/bπερι.πολ.ο αττικής website www.peripolo.gr

 

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

ΒΛΑΧΙΑ –ΜΟΛΔΑΒΙΑ –ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ

και η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΡΑΜΟΥΡΕΣ

 

 

1)    25/4/19 ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ –ΣΙΝΑΪΑ

 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 06:25 και αναχώρηση στις 08.25 (A3 960) για το Βουκουρέστι. Άφιξη στις 10.00 στην πρωτεύουσα της χώρας. Αναχώρηση για να  διασχίσουμε την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα και να φθάσουμε στην Σινάϊα, το «μαργαριτάρι των Καρπαθίων», που βρίσκεται στην καρδιά της χώρας και είναι  μια από τις σημαντικότερες περιοχές της Τρανσυλβανίας, της θρυλικής  ορεινής περιοχής της χώρας, που το όνομά της σημαίνει "πέρα από το δάσος". Επισκεπτόμαστε το παλάτι Πέλες, την θερινή κατοικία του πρώτου  βασιλιά της Ρουμανίας Καρόλου, με τα 160 δωμάτια, που είναι κτισμένο στην πλακόστρωτη μεσαιωνική οδό Κτισμένο μέσα σε πανέμορφους κήπους κατά τα αγγλικά πρότυπα, μοιάζει με Βαυαρικό κάστρο! Μέχρι πρότινος ήταν  απαγορευμένος τόπος για κάθε επισκέπτη, αφού ο δικτάτορας Τσαουσέσκου το είχε μετατρέψει σε οικογενειακή βίλα. Συνεχίζοντας επισκεπτόμαστε  το μοναστήρι, κτίσμα του Μιχαήλ Καντακουζηνού (1690). Για όσους το επιθυμούν υπάρχει χρόνος για πεζοπορεία στο βουνό Φαγκαράς, ανάμεσα στην Σινάια και στο Μπουστένι. Το λεωφορείο θα περιμένει τους πεζοπόρους για να τους επιστρέψει την Σινάια. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2) 26/4/19 ΣΙΝΑΪΑ –ΚΑΣΤΡΟ ΜΠΡΑΝ- ΣΙΜΠΙΟΥ

         Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για το πανέμορφο Σιμπιού. Kαθ΄οδόν θα επισκεφτούμε το κάστρο Μπραν. Το Φρούριο Μπραν, που κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα από το Τευτονικό Τάγμα και σήμερα αποτελεί εθνικό μνημείο της Ρουμανίας,  είναι γνωστό και ως Πύργος του Δράκουλα. Φθάνουμε στο Σιμπίου που αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα της Ρουμανίας. Πόλη με πλούσια ιστορία εννέα αιώνων, κάποτε ήταν γνωστή ως Χέρμανσντορφ και μετά –όταν ανάχθηκε σε ανεξάρτητη κοινότητα το 1366– ως Χέρμανσταντ. Περπατώντας στα παλιά λιθόστρωτα δρομάκια του ιστορικού κέντρου θα νιώσουμε την μεσαιωνική ατμόσφαιρα της πόλης και θα ταξιδέψουμε  στο παρελθόν. Στην πλατεία Γκρίβιτσα, που είναι ο πυρήνας της παλιάς μεσαιωνικής πόλης, θα εντυπωσιαστούμε από τα γοτθικά κτίσματα που έχουν ανεγερθεί στα θεμέλια των παλαιών οχυρών. Η πόλη είναι χτισμένη στις όχθες του Ποταμού Τσίμπιν, και υπήρξε πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου της Τρανσυλβανίας. Θεωρείται από τις γραφικότερες της Ρουμανίας, καθώς διατηρεί αναλλοιώτα στοιχεία της μεσαιωνικής πόλης και βρίσκεται πάνω στο πέρασμα από την Βλαχία στην Τρανσυλβανία. Το Σιμπιού είναι ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα της Ρουμανίας και κατετάγη ως «8ο πιο ειδυλλιακό μέρος της Ευρώπης να ζει κανείς"! Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3) 27/4/19 ΣΙΜΠΙΟΥ-ΦΑΡΑΓΓΙ ΜΠΙΓΚΑΖ- ΠΙΑΤΡΑ ΝΕΑΜΤ

Πρόγευμα και αναχώρηση για μια διαδρομή που θα μας μείνει αξέχαστη κατά μήκος του μεγαλύτερου φαραγγιού της Εὐρώπης, του φαραγγιού Μπικάζ. Πρόκειται για μία στενή διάβαση, με πολλές οφιοειδείς στροφές, δίπλα στο ορμητικό ποτάμι. Δεξιά και αριστερά μας ορθώνονται απότομες οι βραχώδεις και επιβλητικές οροσειρές πού έχουν ύψος περί τα 700 μέτρα. Σε μία πλευρά του φαραγγιού υπάρχει τετράπλευρος περίπου ψηλός βράχος σε σχήμα βωμού, πού ονομάζεται «Πέτρα του Βήματος». Φθάνουμε στην Κόκκινη Λίμνη που σχηματίστηκε από την κατακρήμνιση του βουνού στον ποταμό Μπικάζ το 1836. Για όσους το επιθυμούν υπάρχει χρόνος για πεζοπορεία στο φαράγγι Μπικάζ. Φθάνουμε στην Πιάτρα Νεάμτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4) 28/4/19 ΠΙΑΤΡΑ ΝΕΑΜΤ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΑΠΙΑ-ΙΑΣΙΟ
Προγευματίζουμε και ξεκινάμε για μια σύντομη γνωριμία με την πόλη Πιάτρα Νεάμτ που  χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μπίστριτσα, στους πρόποδες των ανατολικών Καρπαθίων, είναι μία από τις αρχαιότερα κατοικημένες περιοχές στη Ρουμανία. Τα παλαιότερα ίχνη ανθρώπινου πολιτισμού (πολιτισμός Κουκουτένι),   στην περιοχή αυτή ανάγονται στην Ανώτερη Παλαιολιθική περίοδο, περίπου 100.000 χρόνια π.Χ.!

Συνεχίζουμε για την μονή Αγάπια, ένα  Ορθόδοξο γυναικείο μοναστήρι που χτίστηκε μεταξύ 1641 και 1643 . Είναι μία από τις μεγαλύτερες δραστήριες  μοναστικές κοινότητες,  με 300 - 400 μοναχές, που φροντίζουν την συντήρηση της θεαματικής εκκλησίας αλλά και τον εντυπωσιακό κήπο με τα πολύχρωμα λουλούδια. Επισκεπτόμαστε και το μουσείο της μονής που διαθέτει πολλά έργα ζωγραφικής από το διάσημο ζωγράφο  Grigorescu. Φθάνουμε στο Ιάσιο.  Η  μεγάλη πόλη του Ιασίου, αποτελεί πολιτισμικό και πολιτικό κέντρο από τον 15ο αιώνα. Υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα κύρια κέντρα της κοινωνικής, πολιτιστικής, ακαδημαϊκής και καλλιτεχνικής ζωής της Ρουμανίας. Διετέλεσε  πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου της Μολδαβίας από το 1564 ως το 1859, των Ενωμένων Πριγκιπάτων Μολδαβίας και Βλαχίας από το 1859 ως 1862 και της Ρουμανίας από το 1916 ως το 1918. Το Ιάσιο στην ιστορία είναι γνωστό σαν το μέρος που διάλεξε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης για να κηρύξει την επανάσταση των Ελλήνων εναντίον των Τούρκων στις 24 Φεβρουαρίου του 1821. Στα χρόνια που η Ελλάδα και τα Βαλκάνια ανήκαν στην οθωμανική αυτοκρατορία, το Ιάσιο ήταν ένα απ' τα κέντρα του ελληνισμού και μάλιστα της Φιλικής Εταιρείας. Σήμερα είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με μεγάλα πάρκα να την στολίζουν. Το κέντρο της πόλης είναι το λεγόμενο «Χρυσό Οροπέδιο», που οριοθετείται από το Μέγαρο του Πολιτισμού και την Πλατεία της Ένωσης και είναι γεμάτο με εκκλησίες και εντυπωσιακά παλάτια. Περιηγούμαστε την πόλη, την Πιάτσα Ουνίρι, την μονή Γκόλια και των Τριών Ιεραρχών, το Εθνικό Θέατρο, την Μητρόπολη κά.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5) 29/4/19 ΓΚΟΥΡΑ ΧΟΥΜΟΡΟΥΛΟΥΙ-ΣΟΥΤΣΕΑΒΑ- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΚΟΒΙΝΑΣ

Προγευματίζουμε και ξεκινάμε για την Σουτσεάβα.  Η Σουτσεάβα ήταν η πρωτεύουσα του  Πριγκιπάτου της Μολδαβίας μεταξύ 1388 και 1565. Επισκεπτόμαστε το ιστορικό κέντρο και βλέπουμε τις μεσαιωνικές συνοικίες και το κάστρο. Κατά την περίοδο αυτή το κάστρο ήταν η πριγκιπική κατοικία του Ηγεμόνα του Πριγκιπάτου της Μολδαβίας. Χτίστηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Πέτρου Β΄ της Μολδαβίας (1375-1391) και στη συνέχεια επεκτάθηκε και ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Αλεξάνδρου Α΄ της Μολδαβίας (1400-1432) και του Στέφανου του Μεγάλου (1457-1504 ).Το συνολικό κάστρο περιβάλλεται από μια μεγάλη αμυντική τάφρο. Σήμερα το κάστρο αποτελεί σημείο αναφοράς της Σουτσεάβα και τουριστικό αξιοθέατο.

Ο κύκλος των σημερινών επισκέψεων κλείνει  με την περιοχή της Μπουκοβίνας, μια ιστορική περιοχή που το όνομά της σημαίνει "Γη της οξιάς". Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους θησαυρούς θρησκευτικής τέχνης, παγκοσμίως, τα "Ζωγραφισμένα Μοναστήρια της Μπουκοβίνα" που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της ΟΥΝΕΣΚΟ με τους τόπους παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Ορθόδοξες εκκλησίες,  μοναδικές στην Ευρώπη, οι οποίες χτίστηκαν από τα τέλη του 15ου αιώνα μέχρι τα τέλη του 16ου αιώνα και αποτελούν αριστουργήματα εμπνευσμένα από τη βυζαντινή τέχνη. Πρώτη στάση  το μοναστήρι του Βορονέτ (1488) που είναι γνωστό ως "Καπέλα Σιξτίνα της Ανατολής", λόγω των εντυπωσιακών εσωτερικών και εξωτερικών τοιχογραφιών του. Χαρακτηρίζονται από μια έντονη απόχρωση του μπλε ,  που δεν έχει ξεθωριάσει με το πέρασμα των χρόνων και είναι γνωστή ως "μπλε του Voronet". Οι καλλιτέχνες εργάστηκαν απομονωμένοι, διαφύλαξαν τα μυστικά τους και μέχρι σήμερα η σύνθεση της βαφής παραμένει μυστήριο. Επόμενη στάση η Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μονή Χούμορ  (1530).

Φθάνουμε στην Γκούρα Χουμορουλούι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

                                             .

6)   30/4/19 ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΛΟΓΩΝ-ΒΙΣΕΟΥΛ ΝΤΕ ΣΟΥΣ

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για μια μαγευτική διαδρομή που θα μας οδηγήσει στον περίφημο «καταρράκτη των αλόγων», τον μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο καταρράκτη της χώρας, 90 μέτρων ύψους! Θα τον προσεγγίσουμε με τελεφερίκ αλλά κι για όσους το επιθυμούν υπάρχει η δυνατότητα πεζοπορείας  σε  ένα ειδυλλιακό τοπίο, χαρακτηριστικό της περιοχής των Μαραμούρες και μέσα στο καταπράσινο τοπίο των βουνών Ρόντνεϊ. Όσοι ταξιδιώτες επιλέξουν την κάθοδο από τον καταρράκτη με το τελεφερίκ  θα μπορέσουν να επισκεφτούν το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, τον παλαιό νερόμυλο, κτίσμα του 1780 και  να περιηγηθούν την μικρή γραφική κωμόπολη-ορεινό θέρετρο- Μπόρσα. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν για δείπνο και διανυκτέρευση στην Βισέουλ ντε Σους.

7)   1/5/19  ΒΙΣΕΟΥΛ ΝΤΕ ΣΟΥΣ –ΤΡΑΙΝΟ «ΜΟΚΑΝΙΤΑ»

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για ένα μαγευτικό οδοιπορικό στα βουνά της βόρειας Ρουμανίας, στα σύνορα σχεδόν με την Ουκρανία και πλάι στις όχθες του ποταμού Βέσσερ και  μέσα στις πλούσιες κοιλάδες των Μαραμούρες.

Η ομάδα α΄ των πεζοπόρων-ορειβατών, θα πεζοπορήσει στα βουνά Τίμπλες ή Ρόντνα  ενώ η β΄ομάδα θα επιβιβασθεί στο  παλαιό ιστορικό ατμήλατο τραινάκι « Μοκανίτα» που θα μας οδηγήσει σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές της χώρας  και αποτελεί εξαιρετικό τεχνολογικό δείγμα πολιτιστικής κληρονομιάς. Το τραινάκι λειτουργεί αδιάλειπτα εδώ και 100 χρόνια μεταφέροντας ξυλεία από τα βαθίσκιωτα βουνά στα εργοστάσια ξυλείας στην πόλη Βισέουλ!

Επιστροφή, δείπνο και διανυκτέρευση στην Άνω Βισέουλ ντε Σους.

 

8) 2/5/19 ΣΙΓΚΙΣΟΑΡΑ-ΜΠΡΑΣΟΒ-ΟΡΟΣ ΤΑΜΠΑ- ΣΙΝΑΪΑ

 Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για να γνωρίσουμε  την πιο καλοδιατηρημένη Μεσαιωνική πόλη της Ευρώπης και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco, την Σιγκισοάρα.  Ολόκληρη η πόλη είναι ένα υπαίθριο Μουσείο. Η Ακρόπολη της, χτισμένη τον 12ο αιώνα και παραμένει σχεδόν άθικτη. Η πόλη  είναι η γενέτειρα του Βλαντ Τέπες, γνωστού ως κόμη Δράκουλα, το σπίτι του οποίου αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα της πόλης. Η πόλη  είναι πραγματικό στολίδι με εννέα πύργους, πλακόστρωτους δρόμους και περίτεχνες εκκλησίες. Επισκεπτόμαστε την Εκκλησία του Λόφου, το Βενετσιάνικο Σπίτι του 13ου αιώνα και την εκκλησία του Δομινικανού Μοναστηριού, στην οποία μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την υπέροχη συλλογή παραδοσιακών χαλιών. Άφιξη στο Μπρασόβ όπου κάνουμε την γνωριμία μας με την πόλη. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες πόλεις της σημερινής Ρουμανίας και πρωτεύουσα της Τρανσυλβανίας. Στην κεντρική πλατεία, το Παλαιό Δημαρχείο φέρει στην πρόσοψη  του το στέμμα και το δέντρο ως εμβλήματα της πόλης. Οι  Ούγγροι, Ρουμάνοι, Σλάβοι και Γερμανοί  που  εγκαταστάθηκαν, στο πέρασμα των αιώνων, άφησαν την σφραγίδα τους κάνοντας το Μπρασόβ  την πιο κοσμοπολίτικη πόλη των Βαλκανίων!  Για να απολαύσουμε  μια πανοραμική θέα της πόλης μπορούμε να ανέβουμε πεζοπορώντας το βουνό Τάμπα. Διαφορετικά μπορούμε να ανέβουμε και με το τελεφερίκ. Άφιξη στην Σινάια όπου δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.

 

     9.     3/5/19 ΣΙΝΑΪΑ-ΒΡΑΪΛΑ-ΤΟΥΛΤΣΕΑ

 Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για  την όμορφη Τουλτσέ α με καθ΄οδόν στάση στην Βράιλα, ένα ακόμα σημαντικό λιμάνι του Δούναβη με κορυφαία στολίδια της την ελληνορθόδοξη εκκλησία, το πολιτιστικό κέντρο, το δημοτικό θέατρο και τα Μουσεία Καλών Τεχνών και Ιστορίας. Φθάνουμε στην Τουλτσέα που ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα π.χ. από Έλληνες αποίκους με το όνομα Αιγισσός ή  Αιγυσός. Από το 1419 τέθηκε υπό οθωμανικό έλεγχο, όπως άλλωστε όλη η Δοβρουτσά, καθώς η πόλη ήταν ένα μικρό αλιευτικό, διοικητικό και εμπορικό κέντρο. Υπήρξε η τελευταία οχυρωμένη πόλη του Δούναβη που κράτησαν οι Οθωμανοί, ενώ στην κατοχή της Ρουμανίας πέρασε το 1878. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση .

 

 

10.   4/5/19 ΤΟΥΛΤΣΕΑ-(ΔΕΛΤΑ ΔΟΥΝΑΒΗ)-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΗΣ)

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για την κρουαζιέρα στο καταπράσινο Δέλτα του Δούναβη. Επιβίβαση στο ποταμόπλοιο  για να ξεναγηθούμε  στο Δέλτα του Δούναβη με διαδρομές σε μικρά κανάλια, λίμνες, οικισμούς και παρατήρηση των φτερωτών κατοίκων του σημαντικότερου υδροβιότοπου της Ν. Ανατολικής Ευρώπης. Το πάρκο (Δέλτα Δούναβη) αποτελεί τμήμα της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco (διάρκεια κρουαζιέρας περίπου  4 ώρες).  

Συνεχίζουμε για το Βουκουρέστι  την αρχοντική πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το «Παρίσι των Βαλκανίων»,  που υπήρξε και κέντρο ελληνισμού τον καιρό της τουρκοκρατίας. Θα περιηγηθούμε με το πούλμαν  στα ωραιότερα αξιοθέατα της πόλης όπου θα δούμε τη Βουλή, τα Παλιά Ανάκτορα, την Αψίδα του Θριάμβου και το τελευταίο «απόκτημα», πριν από την πτώση της δικτατορίας, το φαραωνικών διαστάσεων προεδρικό μέγαρο, με τον οξύμωρο τίτλο «Σπίτι του Λαού», το Πατριαρχείο, το παλάτι Κατακουζηνών (μουσείο ΕNESCU). Το βράδυ θα κάνουμε περίπατο στην παλαιά πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

11)  5/5/19 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ -ΑΘΗΝΑ

 Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε  την  πινακο-θήκη ( προαιρετικά). Χρόνος ελεύθερος  στο ιστορικό κέντρο της παλαιάς πόλης με τα ιστορικά κτίρια, τα ακριβά μαγαζιά και τα στενά δρομάκια όπου σε κάποια από τις καφετέριες θα δοκιμάσουμε το γλυκό παπανάτς, ένα είδος λουκουμά! Αναχωρούμε για το θεματικό Πάρκο Χερεστράου που προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δουν το « Μουσείο του Χωριού», μια μικρογραφία των αγροτικών οικισμών όλης της χώρας. Γευματίζουμε ελεύθερα στον χώρο του πάρκου στην μεγαλύτερη μπυραρία της Ευρώπης όπως οι κάτοικοι ισχυρίζονται!

 Συγκέντρωση στις 18.00 και αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου θα έχουμε την πτήση Α3-963 20.50 με άφιξη στις 22.25 στην Αθήνα.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1090 € ΤΑ ΜΕΛΗ- 1110 ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 285.€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

 1. 1.     Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσεως Αθήνα-Βουκουρέστι-Αθήνα
 2. 2.     Φόροι αεροδρομίων
 3. 3.     10 διανυκτερεύσεις
 4. 4.     10 προγεύματα και δείπνα σε μπουφέ
 5. 5.     Μεταφορές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με το ίδιο πούλμαν, τελευταίας τεχνολογίας, καθ΄ όλη  την διάρκεια του ταξιδιού.
 6. 6.     Κρουαζιέρα στο Δέλτα του Δούναβη( Τουλτσέα)
 7. 7.     Έμπειρος αρχηγός του τουριστικού γραφείου ΜΕΜΝΩΝ με το οποίο συνεργαζόμαστε για την οργάνωση του ταξιδιού
 8. 8.     Τοπικοί επίσημοι ξεναγοί
 9. 9.     Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
 10. 10.                 Πληροφοριακό υλικό/χάρτες/έντυπα/Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1. Είσοδοι σε μουσεία, χώρους με αξιοθέατα, τελεφερίκ και το μικρό τραινάκι «Μοκανίτα»

2. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά

3.  Ο,τιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

 • Oι επισκέψεις κάποιων ημερών, μπορεί να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά.

.

 • Παρακαλείστε να  μας δηλώσετε σαν έχετε αλλεργία σε κάποια τροφή ή αν είστε χορτοφάγοι.
 • Τα δωμάτια κατανέμονται αποκλειστικά από τα ξενοδοχεία, σύμφωνα με την rooming list και τη σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων συμμετοχής.  

 

Οι εγγραφές είναι έγκυρες προκαταβάλλοντας 350 € επί του συνόλου έως 18/1/19  στο λογαριασμό του συλλόγου  στην τράπεζα Πειραιώς  αριθ.  5066-070982-560   IBAN GR 40 0172 0660 0050 6607 0982-560 

 

         2η  Καταβολή έως 24 Φεβρουαρίου 2019    370 €  ΤΑ ΜΕΛΗ-

380 € ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

 

         3η   Υπόλοιπο έως   24  Μαρτίου 2019      370 € ΤΑ ΜΕΛΗ –

380 € ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ

 

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες  η  διαβατήριο με ισχύ  για 6 τουλάχιστον μήνες μετά  την είσοδό μας στην χώρα  της Ρουμανίας.

Tags: