facebooktwitteryoutube

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ

Jul 07th - All Day

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ – ΓΥΡΟΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ

από 07-07-2017 μέχρι και 16-07-2017

 

 • Παρασκευή  07-07-2017,    ΑΘΗΝΑ – TIRANA 720 χλμ

Συγκέντρωση ώρα 06.00 πμ το πρωί, με προορισμό μας τη γειτονική Αλβανία. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση φτάνουμε στα σύνορα, όπου περνάμε από έλεγχο διαβατηρίων και συνεχίζουμε το δρόμο μας για την Κορυτσά και ακολουθούμε τη γραφική παραλίμνια οδό της δυτικής Οχρίδας και το πέρασμα του Σκούμπι ποταμού για να φθάσουμε στα Tίρανα όπου δειπνούμε και διανυκτερεύουμε.  Hotel 4*.

 • Σάββατο 08-07-2017, TIRANA - SVETI STEFAN - ΚΟΤΟΡ – TREMPINIE 300 Χιλ.

trebinie.jpg                                                 kotor.jpg

Προγευματίζουμε νωρίς το πρωΐ και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τα Τίρανα. Βλέπουμε τα διοικητικά μέγαρα, την πλατεία του Σκεντέρμπεη, το παλιό Τζαμί και αναχωρούμε για το Μαυροβούνιο. Διασχίζοντας τη χώρα κατά το βορά, παρατηρούμε την μεταμόρφωση  του τοπίου και τις εικόνες της ενδοχώρας. Άφιξη στις ακτές του Μαυροβουνίου. Στον καιρό μας, η μεταμόρφωση των ακτών της χώρας σε κυανή ακτή των Βαλκανίων είναι εμφανής. Στάση για καφέ στο Sveti Stefan. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το Κότορ, το γραφικό ιστορικό λιμάνι της χώρας, το κάστρο και την μητρόπολη. Ελεύθερη περιπλάνηση στα  όμορφα πλακόστρωτα της Τσιταντέλλας. Αναχώρηση για το γραφικό Trebinie, με την μικρή καστροπολιτεία. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.    Ηotel  4* κεντρικό.

 

 • Κυριακή  09-07-2017  TREMPINIE - BUBROVNIK - TREMPINIE  70 χλμ.

.jpg
Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για το  Ντουμπρόβνικ. Η έναρξη της γνωριμίας μας μπορεί να γίνει με έναν πανοραμικό γύρο των τειχών για  να  αποκτήσουμε μια  συνολική  εικόνα της πόλης, και γνωρίσουμε την ομορφιά του τοπίου. Το Ντουμπρόβνικ (Αθήνα των Σλάβων), είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Δαλματίας και της Ευρώπης. Διατηρεί το οχυρωματικό της τείχος με τους προμαχώνες και τους πύργους, ενώ στο σύνολό της, είναι ένα πλούσιο ψηφιδωτό μεγάρων, μεγαλόπρεπων εκκλησιών και μεσαιωνικών μοναστηριακών συγκροτημάτων. Ξενάγηση στη μητρόπολη του Αγίου Βλασίου, το Φραγκισκανό μοναστήρι, το ανάκτορο Σπόνζα, την κολόνα του Ορλάνδου, τα οχυρά του Μισνέτα, του Αγίου Ιωάννη, κ.α. Μετά την ξενάγηση υπάρχει χρόνος ελεύθερος. Η παλιά πόλη είναι ένας παράδεισος για τους πεζούς με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, καταστήματα και γραφικά στέκια για ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Όσοι επιθυμούν και καιρού επιτρέποντος, έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν το νησάκι Λόκρουμ, 15 λεπτά από το Ντουμπρόβνικ με πλοιάριο. (Το κόστος κατ’ άτομο συμφωνείται επί τόπου με τους βαρκάρηδες). Στο πευκόφυτο νησί Λόκρουμ κατά την παράδοση, στα χρόνια των σταυροφοριών, στάθμευσε ο θρυλικός Ριχάρδος Α’ ο Λεοντόκαρδος. Επισκεφθείτε τον Βοτανικό κήπο, την αλμυρή λίμνη και τα ερείπια της βασιλικής του Ριχάρδου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στο Τρέμπινιε. Επισκεπτόμαστε την γραφική καστροπολιτεία, βλέπουμε το ποτάμι και ξεκουραζόμαστε στην κεντρική πλατεία των πλάτανων. Δείπνο και διανυκτέρευση. Αξίζει ένας περίπατος και ένα ποτό μετά το δείπνο, στην παλιά πόλη.  Hotel 4* κεντρικό.

 

 • Δευτέρα 10-07-2017 TREMPINIESPLIT – TROGIR – ZADAR – KORENICA (PLITVITSE) 510 χλμ.

.jpg                              trohir2.jpg

Αναχώρηση για το SPLIT, την αρχαία Ασπάλαθο. Η Ασπάλαθος είναι μια πόλη όπου δεν έσβησαν τα ίχνη των εποχών και των πολιτισμών που αναπτύχθηκαν στα χώματά της. Στην περιφέρεια βλέπουμε μια μοντέρνα πόλη που σταδιακά μεταμορφώνεται καθώς προχωρούμε προς το κέντρο και το παλιό λιμάνι, γύρω απ’ το οποίο είναι κτισμένη η Ασπάλαθος. Η ιστορία της ξεκινά παράλληλα με τα χρόνια της ελληνικής οικιστικής εκστρατείας και την δημιουργία των πόλεων της μεγάλης Ελλάδας, συνεχίζοντας αναπτύσσεται ως ένα σημαντικό Ρωμαϊκό λιμάνι και θέρετρο, διεκδικώντας  ένα σημαντικό ρόλο ανάμεσα στα λιμάνια της Αδριατικής για ολόκληρη την ρωμαϊκή και την  Βυζαντινή περίοδο. Επισκεπτόμαστε τα ερείπια της ρωμαϊκής πόλης, που ο αυτοκράτορας Διοκλητιανός διάλεξε για τόπο διαμονής του και περιηγούμαστε τις μεσαιωνικές γειτονιές. Ο πρώτος πυρήνας της παλιά πόλης βρίσκεται αγκαλιασμένος από τα τείχη του αυτοκρατορικού ανακτόρου. Η σύγχρονη Ασπάλαθος  είναι  μια όμορφη πόλη, με όμορφες γωνιές, καταστήματα με κάθε είδους προϊόντα και ιστορικά μνημεία. Συνεχίζοντας  επισκεπτόμαστε το γειτονικό Trogir, το αρχαίο Τρογούριον. Η πόλη διατηρεί ανέπαφη την κληρονομιά της και βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO. Το Trogir –αρχαίο Τρογούριον– είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις - νησίδες των Δαλματικών ακτών. Η περιήγηση γίνεται με τα πόδια. Βλέπουμε τον Άγιο Λαυρέντιο, τον πύργο του ρολογιού, την Λότζια του λαού, κ.α. Αναχώρηση για την Korenica, περιοχή των λιμνών Plitvitse. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.  Hotel    3*** superior.

 

 • Τρίτη 11-07-2017   KORENICA – PLITVITSE LAKESOPATIJIA ή BLED 400 χλμ

Πρόγευμα και επισκεπτόμαστε τον φυσικό παράδεισο της Κροατίας, το πάρκο PLITVICKA.  Η γνωριμία μας με έναν  από τους γραφικότερους τόπους της Ευρώπης αρχίζει. Γραφικές λίμνες και δάση, μικροί αλλεπάλληλοι καταρράκτες, φυσικά μονοπάτια και γέφυρες, όλα συνθέτουν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Ο χρόνος του περιπάτου στο πάρκο, υπολογίζεται σε τρεισήμισι με τέσσερις ώρες περίπου. (Οι μετακινήσεις μας γίνονται με ηλεκτροκίνητα βαγόνια, στη συνέχεια ακολουθείται πορεία με τα πόδια ανάμεσα στις μικρές λίμνες, τους καταρράκτες και τα δάση, παρεμβάλλεται βαρκάδα και τελειώνει επιστρέφοντας στο σημείο της εκκίνησης.) Αναχώρηση για την ξακουστή λουτρόπολη της Οπατίας. Στη συνέχεια διανυκτερεύουμε στην Οπατία ή αναχωρούμε για το Bled. Σε έναν τόπο ειδυλλιακό, κυκλωμένη (η λίμνη) από αλπικούς ορεινούς όγκους, η λίμνη Bled μοιάζει με τόπο παραμυθένιο. Κυκλωμένη με αιωνόβια δάση, ωραία πάρκα περιπάτου, διαθέτει υποδομή για βαρκάδα, ιππασία, κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.    Hotel  3* ή 4* κεντρικό.

 • Τετάρτη 12-07-2017 OPATIJIA ή BLEDPOSTOJINA - LUBLJIANJABLED 220 χλμ

_bled.jpg

plitvicka.jpg

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για την Postojnia (Ποστόινια, Ποστούμια;), όπου επισκεπτόμαστε το καταπληκτικό της σπήλαιο (έξοδα ατομικά). Επιβιβαζόμαστε σε τρενάκι  και το ταξίδι μας στις εντυπωσιακές στοές του ξεκινάει, συνεχίζουμε πεζοί την εξερεύνηση των σπηλαίων και μετά πάλι με το τρενάκι κατευθυνόμαστε προς την έξοδο. Η ομορφιά, το μυστήριο, το δέος και οι εκπλήξεις κορυφώνονται όταν αντικρίζουμε το «Proteus anguinus», το πρωτογενές τυφλό αμφίβιο των σπηλαίων που μας δείχνει την αρχή της ζωής στη Γή. Χρόνος για καφέ και αναμνηστικά. Αναχώρηση για την όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβενίας. Η μαγεία της παλιάς πόλης, κτισμένης στη δεξιά όχθη του ομώνυμου ποταμού, τα μπαρόκ μέγαρα των πριγκίπων του 18ου  αιώνα, οι επιβλητικές εκκλησίες και το κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη είναι τα βασικά αξιοθέατα. Η περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Λουμπλιάνας, μάς φέρνει στους δρόμους ανάμεσα στην κεντρική αρτηρία της Slovensca cesta και του πάρκου Τίβολι. Οι τρεις γέφυρες, η εθνική πινακοθήκη, ο καθεδρικός ναός του San Nicola, το μουσείο φυσικής ιστορίας κ.α. είναι ένας συνοπτικός κατάλογος των αξιοθέατων της Λουμπλιάνας.  Επιστροφή στο Bled και γνωριμία με τη λίμνη Bled και το ομώνυμο νησάκι. Το τοπίο είναι μαγευτικό.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

 • Πέμπτη  13-07-2017 BLED – TRIESTE – MESTRE (ΒΕΝΕΤΙΑ) 320 χλμ

TERGESTH2.jpg

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για την Trieste  (Τεργέστη) όπου κάνουμε μια πανοραμική γνωριμία και επισκεπτόμαστε το ιστορικό κέντρο και την ελληνική συνοικία με τον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου. Περιήγηση στην πόλη που φιλοξένησε τον ελληνικό διαφωτισμό και χρόνος για έναν καφέ στην εντυπωσιακή Piaca Unita D' Italia (πιάτσα Ουνιτά Ντ’Ιτάλια). Αναχώρηση για το Mestre (Μέστρε) όπου δειπνούμε και διανυκτερεύουμε. Προαιρετική εκδρομή για την Βενετία.  Hotel 4*

 • Παρασκευή  14-07-2017 MESTRE – VENICE – MESTRE 60χλμ.jpg                                       2.jpg


Προγευματίζουμε και επισκεπτόμαστε τη Βενετία. Μετακίνηση με το βαπορέτο, από το Τρονκέτο στο κέντρο (έξοδα ατομικά) της Βενετίας. Ξενάγηση στην πόλη και τα μνημεία της (Άγιος Μάρκος, Παλάτι των Δόγηδων, Άγιος Γεώργιος, Γέφυρα των στεναγμών, εργαστήρια Μουράνο και μάσκας). Αξίζει ένας ρομαντικός περίπατος με κάποια γόνδολα στα στενά κανάλια της Γαληνοτάτης. Δειπνούμε με τυπική Ιταλική πίτσα* και απολαμβάνουμε τη μουσική μαγεία της Πλατείας του Αγίου Μάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Mestre (Μέστρε) όπου διανυκτερεύουμε.

 • Σάββατο 15-07-2017 MESTRE – ANCONA - ΠΛΟΙΟ 380 χλμ

Προγευματίζουμε και αναχωρούμε για την Ancona (Αγκώνα) όπου αποπλέουμε με το πλοίο της επιστροφής. Διανυκτέρευση εν πλω.

 • Κυριακή  16-07-2017 ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ 220 χλμ

   Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή στην Αθήνα, αργά το απόγευμα.

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  ΚΑΙ  ΚΑΜΠΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

 

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ   Μ Ε Λ Η   ΤΟΥ   ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο.   

 

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤ.  - ΔΙΚΛΙΝΟ

715,00 €

 

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤ.    -  ΔΙΚΛΙΝΟ

730,00 €

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤ.         - ΔΙΚΛΙΝΟ          

730,00 €

 

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤ.            -  ΔΙΚΛΙΝΟ

745,00 €

ΔΙΚΛΙΝΗ  ΕΣΩΤ.           - ΔΙΚΛΙΝΟ

745,00 €

 

ΔΙΚΛΙΝΗ  ΕΞΩΤ.             -  ΔΙΚΛΙΝΟ

760,00 €

 

Η συμμετοχή των ΜΗ ΜΕΛΩΝ του ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο είναι  + 20,00 σε κάθε τιμή του παραπάνω πίνακα.

Διαφορά  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  στα ξενοδοχεία, μελών και μη μελών, είναι  + 160,00 €.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 1.  

Μετακινήσεις με λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας

 1.  

Είσοδοι σε μουσεία, πάρκα, εκθέσεις, κάστρα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

 1.  

Πλοίο   Ιταλία  Ελλάδα

 1.  

Γεύματα στο πλοίο

 1.  

Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία

 1.  

Βαπορέτα Βενετίας (αστικές συγκοινωνίες)

 1.  

Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία (Πρωινό και δείπνο) εκτός από το δείπνο την Παρασκευή στις 14-07-2017 όπου θα δοθεί σε πιτσαρία στην Βενετία.

 

 

 1.  

Περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

 

 

 1.  

Διόδια αυτοκινητοδρόμων, σταθμεύσεις

 

 

 1.  

Chek  point  πόλεων

 

 

 1.  

Φ.Π.Α. - Έξοδα  εισόδων στις επισκεπτόμενες χώρες.    

 

 

 1.  

Ασφάλεια ταξιδιού (Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης)

 

 

 

Δηλώσεις - Συμμετοχές - Προθεσμίες

 

Προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή στην παραπάνω εκδρομή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επιλέξει τον τύπο της καμπίνας καθώς και τον τύπο δωματίου που θέλετε.

Μετά τη δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να γίνει κατάθεση* ποσού 200,00 € προκειμένου να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

€  ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ   5066-070982-560   IBAN GR 40 0172 0660 0050 6607 0982-560


Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις  30 Μαίου .

Η εξόφληση της εκδρομής θα γίνει μέχρι τις 28 Ιουνίου  Η τελική τιμή εξαρτάται από ποιο τύπο καμπίνας θα διαλέξετε. Οι θέσεις στο  θα είναι εναλλασσόμενες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ 6944779188

ΤΣΙΡΤΑΒΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  6907744771

 Στη συνέχεια θα μας αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στις διευθύνσεις μας, με τα παρακάτω στοιχεία :

Ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, ημερομηνία γέννησης (ακριβή), τόπος γέννησης, αριθμός διαβατηρίου με ημερομηνία λήξης ή αριθμό αστυνομικής ταυτότητας με ημερομηνία έκδοσης, τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, καθώς και το σημείο επιβίβασης (όπως οι πίνακες παρακάτω)

Α/Α

SURNAME

NAME

DATE OF BIRTH

PLACE OF BIRTH

PASSPORT / IDENTITY NUMBER

EXPIRE DATE / ISSUE

P

/

I

 

NTERIS

SOTIRIOS

01-01-2017

ATHENS

A5465463126

01-01-2019

P

 

PANTAZOPOULOS

DIONYSIOS

01-01-2017

AMAROUSION

AK 465464

01-01-200

I

ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν είναι διαβατήριο θέλει ημερομηνία λήξης και P, εάν είναι αστυνομική ταυτότητα ημερομηνία έκδοσης και I.

Α/Α

SURNAME

NAME

ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ

KINHTO

ΣΠΙΤΙΟΥ

 

NTERIS

SOTIRIOS

HLIOUPOLI

6974234598

2102102100

 

PANTAZOPOULOS

DIONYSIOS

OMONOIA

6944779188

2102102101

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Ακυρώσεις  έως  27 Απριλίου δεν έχουν παρακράτηση.

Ακυρώσεις έως  18 Μαΐου  έχουν παρακράτηση 50 ευρώ.

Ακυρώσεις  από  19 Μαΐου έως 16 Ιουνίου έχουν παρακράτηση 30 %.

 

Από 20-06 έως 30-06 μπορεί να γίνει μόνο αντικατάσταση ονόματος.

Πέραν της 30-06 δεν γίνονται ακυρώσεις.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μετά την δήλωση και την αποστολή των παραπάνω ζητουμένων στοιχείων θα σας αποσταλεί στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, πλήρες ενημερωτικό με πολλές πληροφορίες για την εκδρομή μας.

 Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον πληροφορία που θα χρειαστείτε.

 Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει κατά την εκτέλεσή του. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν ξενοδοχεία στις παραπάνω πόλεις, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στην/στις πόλη/εις των διανυκτερεύσεων, χωρίς να αλλάζει το βασικό πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως,

Tags: