Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Rafting στο Λουσιο με την Ομάδα Νεολαίας

19 Ιουνίου, 2022 @ 7:00 πμ - 10:30 μμ

Ο Περι.Πολ.Ο. σε συνεργασία με την Trekking Hellas και στα πλαίσια των δράσεων της ομάδας νεολαίας, διοργανώνει στις 19 Ιουνιου πρόγραμμα Rafting στο Λούσιο & Αλφειό. Θα εκπαιδευτούμε στις απαραίτητες τεχνικές κατάβασης και θα προμηθευτούμε τον απαραίτητο εξοπλισμό (στολή και καλτσάκια νεοπρέν, σωσίβιο, κράνος). Ομαδική δράση και διασκέδαση σε ένα από τα πιο όμορφα ποτάμια της Ελλάδας.Με τις βάρκες μας έχουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε κατά τα άλλα δυσπρόσιτα μέρη μοναδικής ομορφιάς. Ένας μαγικός συνδυασμός δράσης και επαφής με τη φύση.

 

Η κατάβαση ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου στον ποταμό Λούσιο. Κωπηλατούμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού μέσα σε ένα στενό φαράγγι. Οργιώδης βλάστηση, φυσικές πηγές και πανέμορφα τοξωτά γεφύρια συμπληρώνουν αυτό το μοναδικό τοπίο. Οι επιβλητικοί βράχοι εκατέρωθεν του ποταμού δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια για ατελείωτη διασκέδαση και μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης! Η διαδρομή μας καταλήγει στον ποταμό Αλφειό και τερματίζει στην ιστορική πέτρινη Γέφυρα του Κούκου. Οι διαδρομές στον Λούσιο και Αλφειό υλοποιούνται κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και είναι κατάλληλες και για αρχάριους rafters! 

Φυσικά θα έχουμε μαζί μας ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς/συνοδούς και τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας!

Διάρκεια 4 ώρες, Βαθμός δυσκολίας 2, Απαιτείται καλή σωματική υγεία και γνώσεις κολύμβησης

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας: Αθλητικά παπούτσια που θα βραχούν, μαγιό, πετσέτα

Αρχηγοί: ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΝΑΣΗΣ (Υπεύθυνος ομάδας Νεολαίας)
Το κόστος είναι :70€ τα μέλη, 75€ τα μη μέλη
Δηλώσεις συμμετοχής  2105224924-6957818001
Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κατάθεση  στο λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς  αριθ.  5066-070982-560   IBAN GR 40 0172 0660 0050 6607 0982-560
ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Το πούλμαν τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα
Πληρότητα θέσεων του πούλμαν με τα ισχύοντα μέτρα
Φοράμε όλοι μάσκα μέσα στο πούλμαν

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα, να τροποποιήσει ή να ματαιώσει  ένα πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη  ή πριν την έναρξη αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ). Όποιος συμμετέχει, γνωρίζει τις απαιτήσεις και την  επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχει  και  αναλαμβάνει  ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του  στην δραστηριότητα, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
19 Ιουνίου, 2022
Ώρα:
7:00 πμ - 10:30 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,