Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

 • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΟ (25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

25 Αυγούστου @ 8:30 μμ - 6 Σεπτεμβρίου @ 10:00 μμ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΟ (25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 13 ΗΜΕΡΕΣ – 11 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

τιμή 510€

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ GOOGLE EARTH

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο με την προϋπόθεση ότι έχετε κατεβάσει το Google Earth στο κινητό σας για να μπορέσετε να δείτε όλη τη διαδρομή της συγκεκριμένης εξόρμησης:

https://earth.google.com/earth/d/18DFh0UqI9qZ94Yf_x1N04G0c8BFcK8Dv?usp=sharing

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συνοπτικό Πρόγραμμα ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ – ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

(Π) Πεζοπορίες, (Ε) Εναλλακτικές, (Προαιρετικές εκδρομές), (προαιρετικές επισκέψεις)

 

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ . Πειραιά – Ηράκλειο. ΑΝΕΚ  21.00μ.μ. Άφιξη 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  6.15π.μ στο  Ηράκλειο.

ΣΗΤΕΙΑ 2η ‘Έως 6η  Ημέρα

 1. Χώνος ( Οροπεδίου Λασιθίου) . (Π). Μινωικό -Μονοπάτι. (Ε). Χωριό Ψυχρό – Σπήλαιο Δίκταιο Άντρο. Χωριό Πλάκα με καραβάκι στη  Σπιναλόγκα (προαιρετικά). Γεύμα στην Πλάκα και μετάβαση στην Σητεία . Διανυκτέρευση.
 2. Χωριό, Ζάκρος (Π). για να πεζοπορήσει η α ομάδα στο Φαράγγι των Νεκρών. Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρου της Κάτω Ζάκρου. Μπάνιο στην παραλία της Ζάκρου και γεύμα. (Ε).Η β ομάδα θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο ,θα έχει αρκετό χρόνο για να κολυμπήσει και να γευματίσει στη Ζάκρο. Το απόγευμα επιστροφή στην  Σητεία . Διανυκτέρευση.
 3. Χωριό Γούδουρα επίσκεψη στον μεσαιωνικό οικισμό Βόϊλα. Με καραβάκι  μετάβαση στο νησί Κουφονήσι.(Προαιρετική εκδρομή ). Ξενάγηση – Μπάνιο . (Ε). Όσοι δεν πάνε στο Κουφονήσι θα πεζοπορήσουν στο φαράγγι Ορεινού (κόκκινων πεταλούδων ). Φαγητό στο χωριό  Σταυροχώρι και για τις δύο ομάδες.
 4. (Π). Η α ομάδα θα πεζοπορήσει στο Φαράγγι του Ρίχτη, θα καταλήξουν  στο Μοχλό για μπάνιο και γεύμα.  (Ε). Η β ομάδα θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο Μοχλό , στην συνέχεια  θα κολυμπήσουν και θα γευματίσουν . ‘Όλοι μαζί θα επιστρέψουμε στην Σητεία.
 5. Ιστορική Μονή Τομπλού και Φοινικόδασος Βάϊ .(Π). η α ομάδα θα πεζοπορήσει μέχρι το Παλαίκαστρο.(Ε). Η β ομάδα θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο του  του Παλαίκαστρου. Όλοι μαζί , επίσκεψη  τον  αρχαιολογικό χώρο της Ίτανου  , μπάνιο στη παραλία  Βάι.  Γεύμα και επιστροφή στη Σητεία.

ΚΑΣΟΣ 7η ‘Έως 12η  Ημέρα

 1. Αναχώρηση στις 6.25 π.μ. για Κάσο. Άφιξη στις 8.30 Τακτοποίηση στα δωμάτια. Η διαμονή μας θα είναι στο Φρύ. Θα επισκεφθούμε το Ναυτικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο .  Περιήγηση γύρω από το Φρύ και Εμπορειό.  Μπάνιο στο Εμπορειό και γεύμα. Το βραδύ ελεύθερο.
 2. Πεζοπορία από Αγ Μαρίνα στον  Προφήτης Ηλία και επιστροφή  ( κυκλική διαδρομή) ΩΠ 2.30 -ΜΔ 6,7χιλιομ.Επιστροφή στη Χώρα με το πούλμαν  μπάνιο στο Εμπορειό . Γεύμα και ξεκούραση. Το  απόγευμα Εσπερινός  και Πανηγύρι  στον Αη Μάμα .Η μεταφορά θα γίνει με πούλμαν
 3. Ημερήσια Εκδρομή με πούλμαν ( προαιρετική). Θα ξεκινήσουμε  από την Χώρα έως στα νότια  κατάληξη στη Χέλατρο  (οργανωμένη παραλία)  μπάνιο και γεύμα και επιστροφή στη Χώρα.
 4. Εκδρομή στο νησάκι Αρμάθια με σκάφος KASSOS PRINCESS (προαιρετική)
 5. Πεζοπορία γύρω από τα χωριά της Κάσου Θα ξεκινήσουμε από την Χώρα (κυκλική διαδρομή)  ΩΠ 3.30- ΜΔ 9χιλιομ καταλήγουμε στην παραλία Εμπορειός.
 6. Πεζοπορία από Αγ Μαρίνα έως τον Αη Γιώργη Χαδιές ΩΠ 3.30 – ΜΔ 8,6 χιλιομ  και  θα συνεχίζουμε πεζοπορώντας άλλα 35 λεπτά  έως την παραλία   Αυλάκι  όπου θα κολυμπήσουμε .Επίσης μπορούμε να κολυμπήσουμε και στην παραλία Χοχλακιά. Στην συνέχεια θα επιστρέψουμε  πεζοπορώντας   έως τον  στον Αγ Γεώργιο που  θα μας παραλάβει το πούλμαν για επιστροφή στη Χώρα.

5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 21.45 με BLUE STAR PATMOS ΚΑΣΟΣ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Άφιξη 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 9.55π.μ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Περίοδοι

-Καλοκαίρι 2023

Οριστικές Ημερομηνίες Κρατήσεων

-Προκαταβολή 170€ έως 4/8/23

-Εξόφληση υπολοίπου έως 18/8/23

Αναχώρηση

-25/8/23

Χάρτης Διαδρομών Κάσου
Χάρτης Διαδρομών Σητείας
Χάρτες Μονοπατιών
Δήλωση Συμμετοχής
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, διαφορετικά μπορείτε να μας αποστείλετε και με e-mail την απόδειξη πληρωμής στο peripolo@peripolo.gr.

  Λεπτομέρειες

  Αρχή:
  25 Αυγούστου @ 8:30 μμ
  Τέλος:
  6 Σεπτεμβρίου @ 10:00 μμ
  Κατηγορίες Εκδήλωση:
  , , ,

  Διοργανωτής

  Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Όμιλος Αττικής (ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο)
  Τηλέφωνο:
  +30 2105 224 924
  Email:
  peripolo@peripolo.gr