Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

17 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 8:00 πμ - 24 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:00 μμ

17 – 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αναχώρηση στις 8μ.μ από Δημαρχείο Ηλιούπολης με κατεύθυνση την Κυλλήνη .Μπάνιο στην Ανάληψη και γεύμα.

Στις 17.15 αναχώρηση με το πλοίο για Κεφαλονιά . Άφιξη στις 19.00 μ.μ. Μετάβαση με το πούλμαν στο Αργοστόλι Στις 20.00μ.μ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΠΛΑΖΑ στο κέντρο του Αργοστολίου. Το βράδυ ελεύθερο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αναχώρηση οδικώς για το χωριό Φισκάρδο ,το γραφικό και παραδοσιακό οικισμό του Δήμου Ερίσου ,που αγκαλιάζει τον ομώνυμο όρμο και αποτελεί το πλησιέστερο σημείο μεταξύ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Η α ομάδα θα πεζοπορήσει σε κυκλική διαδρομή θα κατευθυνθεί προς το Θρονί, αρχαίο ναό με αφιερωματικές κόγχες .Στη συνέχεια θα περάσει από το χωριό Ψιλιθριά κτισμένο σε μια κρυμμένη μικρή κοιλάδα. Αφήνοντας τον Ψιλιθριά, η διαδρομή κινείται σε μονοπάτι κάτω από πυκνή σκιά, το οποίο ανηφορίζει ήπια μέχρι τα Γρατσιανάτα. Από εκεί, η διαδρομή θα κατηφορίσει διασταυρούμενη με αμαξωτούς δρόμους μέχρι τα Φραπάτα και θα έχουμε θέα στο Ιόνιο πέλαγος. Στα Φραπάτα, το περπάτημα θα συνεχιστεί κατ μήκος ενός πολύ παλιού μονοπατιού, που λέγεται πως είναι ενετικό για να καταλήξει στην παλιά γερμανική αντιαεροπορική βάση «Μπαταρία» .Μετά τη Μπαταρία, η διαδρομή θα αρχίσει να επιστρέφει προς το Φισκάρδο, ,περνώντας από τις πανέμορφες παραλίες ,αρχικά της Κιμηλιάς , όπου θα σταματήσουμε για κολύμπι, και της Έμπλυσης στη συνέχεια .Από την Έμπλυση η διαδρομή θα καταλήξει στο Φισκάρδο. Ω.Π.: 5, Υ.Δ.:240,Β.Δ.: 1 (9,8 χλμ.).

Εναλλακτικά μπορεί  θα πεζοπορήσει στο μονοπάτι των Κυπαρισσιών Πρόκειται για μια πολύ όμορφη διαδρομή που ξεκινάει και καταλήγει στο Φισκάρδο.. Από το Φισκάρδο θα οδηγηθούμε στο μαγευτικό Φωκί, μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή με κυπαρίσσια , πάνω σε χτιστό μονοπάτι, που ανηφορίζει σιγά – σιγά προς το πολύ όμορφο χωριό των Τσελεντάτων, θαυμάζοντας τη θέα προς την Ιθάκη. Από τα Τσελεντάτα, ένα παλιό χτιστό μονοπάτι οδηγεί στα Κασταράτα και από εκεί η πορείασυνεχίζεται ως το κατάφυτο Σπηλιόβουνο. Στην κορυφή του, βρίσκεται ένας παλιός πέτρινος ανεμόμυλος. Αυτό είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής. Από εδώ αρχίζει η κατηφόρα. Μετά από μικρή απόσταση, το μονοπάτι διέρχεται από μια παλιά οικία και ένα πολύ όμορφο εγκαταλελειμμένο λιοτρίβι. Λίγο παρακάτω, μια & quot; μυστική& quot; διασταύρωση οδηγεί σε μια μεγάλη σπηλιά, όπου τα παλαιότερα χρόνια οι κάτοικοι μαντρώνανε πρόβατα και τα αρμέγανε, κουβαλώντας ύστερα το γάλα για αρκετή απόσταση μέχρι το χωριό. Από τη διασταύρωση προς τη σπηλιά, υπολείπονται λίγες εκατοντάδες μέτρα  μέχρι το Φισκάρδο, το οποίο αντικρίζει κανείς σε όλο του το μεγαλείο από ψηλά, καθώς βγαίνει από το δάσος. Ω.Π 1,5 Υ,Δ180 μ Β.Δ1 4,45χ.λ.μ κολύμπι στην παραλία Φωκί

Όσοι δεν θα πεζοπορήσουν μία από τιε δύο διαδρομές  θα περπατήσουν το μονοπάτι του Φάρου. Η διαδρομή του κάβου του Φουρνιά είναι ένας μικρός ευχάριστος περίπατος. Ενώνει κυκλικά τα μνημεία του κάβου, δηλαδή τον Ενετικό Φάρο, το Νεότερο Φάρο και την Παλαιοχριστιανική Βασιλική. Είναι σε μεγάλο μέρος σκιερή διαδρομή, μέσα σε πεύκα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούν το Ναυτικό και περιβαλλοντικό Μουσείο Φισκάρδου. (είσοδος ελεύθερη) και το ρωμαϊκό νεκροταφείο του Φισκάρδου το οποίο χρονολογείται από τον 2ο π.Χ. έως τον 4ο αιώνα μ.Χ . Μπάνιο στο Φωκί

Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Άσσο. Η Άσσος βρίσκεται πάνω στο στενό ισθμό («λαιμό») πλάτους μόλις 50 μ, που ενώνει την κυρίως Κεφαλονιά με μικρή απόκρημνη χερσόνησο, τη χερσόνησο της Άσσου, όπου υπάρχει το Φρούριο της Άσσου Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα πιο γραφικά χωριουδάκια της Κεφαλονιάς με τα παραδοσιακά σπίτια και το Κάστρο της Άσσου να μας μαγεύει. Το κάστρο βρίσκεται σε υψόμετρο 170μ πάνω σε έναν βραχώδη λόφο που καλύπτει ολόκληρη την μικρή χερσόνησο που βρίσκεται απέναντι από το ομώνυμο παραλιακό χωριό.

Φαγητό προαιρετικά στην Άσσο και επιστροφή στο Αργοστόλι

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετα το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το Όρος Αίνος.

Η α πεζοπορική ομάδα θα περπατήσει στο μονοπάτι Βλαχάτα –Περιβαλλοντικό Κέντρο Αίνου μετρίου βαθμού δυσκολίας που έχει μήκος 2.065μ. Θα ξεκινήσουν την πεζοπορία κοντά στην Κορυφή Αριάς και η διαδρομή θα είναι διάρκειας 1½ ώρας περίπου ,μέσα από τμήματα του δάσους της ενδημικής Κεφαληνιακής Ελάτης καθώς και από ξέφωτα με θέα προς τις νότιες και νοτιοδυτικές πλευρές του νησιού. Πρόκειται για μονοπάτι, που ξεκινά και καταλήγει στοΠεριβαλλοντικό Κέντρο Αίνου.

Ενναλακτικά η πεζοπορική ομάδα θα κάνει το μονοπάτι Κισσός – Πετάσι –(Νύφι) – Μέγας Σωρός – Κισσός Πρόκειται για μια κυκλική διαδρομή διάρκειας 4½ ωρών περίπου και μήκους 8.640μ., κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορεί να επισκεφθεί τα Σπήλαια Πετάσι και Νύφι .Η διαδρομή του μονοπατιού ξεκινά από την θέση Κισσός και ακολουθώντας την κορυφογραμμή και τμήμα δασικού δρόμου γυρνάει πάλι στην θέση Κισσός. Φθάνοντας στην κορυφή, θα έχουν θέα όλο το Ιόνιο και τα γύρω νησιά όπως η Ιθάκη, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος και τα ξερονήσια Άτοκος και Εχινάδες νήσοι και φυσικά η Αιτωλοακαρνανία με τα υψηλά όρη της.

Όσοι δεν θέλουν να ανέβουν στον Αίνο θα περπατήσουν στη διαδρομή Ραζάτα – Κυκλώπεια Τείχη. Πρόκειται για μια διαδρομή που οδηγεί σε έναν από τους αρχαιολογικούς χώρους στην Κεφαλονιά, αλλά προσφέρει και καταπληκτική θέα προς την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, και τις γύρω περιοχές. Θα ξεκινήσουν από το χωριό Ραζάτα μια σύντομη πορεία μήκους 1,5 χλμ προς τα Κυκλώπεια Τείχη .Στην συνέχεια θα περπατήσουν τον Γύρο του Κουτάβου. Η Λιμνοθάλασσα του Κουτάβου είναι ένας από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Κεφαλονιάς, ακριβώς στην άκρη της πόλης του Αργοστολίου Ο Γύρος του Κουτάβου είναι περιπατητική διαδρομή , με μήκος περίπου ένα χιλιόμετρο ξεκινά από την άκρη της Γέφυρας Δεβοσσέτου στην είσοδο της πόλης.. Ολόκληρο το μονοπάτι εκτείνεται κατά μήκος της ακτής της λιμνοθάλασσας.

Έπειτα με το πούλμαν θα μεταβούν για να επισκεφθούν τη Μονή του Αγίου Γερασίμου. Η Μονή του Αγίου Γερασίμου βρίσκεται στους πρόποδες του Αίνου, κτισμένη πάνω σε παλιά μονή του έτους 1200 μ.Χ. (εποχή των Σταυροφοριών). Η μονή είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου .Τόσο η μονή όσο και τα περίχωρά της παραχωρήθηκαν από τον Ιερέα Γεώργιο Βάλσαμο στον Άγιο Γεράσιμο, ο οποίος και εγκαθίσταται εκεί το 151 και πέθανε το1579.

Στην συνέχεια μπάνιο, γεύμα στην παραλία Πλατύς Γιαλός και επιστροφή στο Αργοστόλι.

ΤΡΙΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετα το πρωινό θα επισκεφθούμε το χωριό Φάρσα.  Μέσα από το χωριό ξεκινά το μονοπάτι για τα παλιά Φάρσα, τα απομεινάρια από τα σπίτια του προσεισμικού χωριού .Πρόκειται για ένα υπαίθριο ιστορικό μουσείο. Με θέα τον κόλπο του Αργοστολίου θα δούμε ερείπια κατοικιών ,μια παλιά στέρνα ,πέτρινα αλώνια ,το παλιό καφενείο με ένα μικρό φούρνο στο εσωτερικό του βόρειου τείχους. Τέλος θα δούμε το σχολείο ,το ελαιοτριβείο και τον παλιό μελισσόκηπο με τις πέτρινες κυψέλες του 1875.

Η πεζοπορική ομάδα θα πεζοπορήσει προς την παραλία της Φτέρης, το μέρος που μοιάζει με παράδεισο. Η διαδρομή ξεκινά από τη θέση Άγιος Ανδρέας και κινούμενοι σε μονοπάτι με πυκνή βλάστηση θα καταλήξει στη όμορφη παραλία της Φτέρης ( θα υπάρξει χρόνος για κολύμπι) και επιστροφή από τα ίδια.Ω.Π.2 Β.Δ 1.

Όσοι δεν περπατήσουν θα μεταβούν στην παραλία των Πετανών Το όνομά της προέρχεται από την ομηρική λέξη“επηετανοί”, που σημαίνει περιοχή με άφθονα νερά καθ όλη τη διάρκεια του έτους.  Προαιρετικά φαγητό.

Μετά το γεύμα   οι δυο ομάδες θα συνεχίσουν προς το Ληξούρι περνώντας από τα χωριά Κοντογεννάδα , Δαμουλιανάτα και Καμιναράτα. Τέλος θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κηπουραίων. Η Μονή είναι χτισμένη σε ένα από τα επιβλητικότερα τοπία της Κεφαλονιάς πάνω σε ένα ψηλό βράχο περίπου 90 μ. από τη θάλασσα. Η απέραντη θέα από τον εξώστη της στο γαλαζοπράσινο Ιόνιο, άγρια ομορφιά και πνευματικοί θησαυροί, συνθέτουν το σκηνικό της Ιεράς Μονής Κηπουραίων,. Από τη Μονή όσοι θέλουν μπορούν να ακολουθήσουν μονοπάτι που οδηγεί στο ακρωτήρι της Σχίζας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Ληξούρι ,όπου θα υπάρξει χρόνος ελεύθερος για περιήγηση .

Έπειτα θα επισκεφθούμε την Κουνόπετρα μεγάλος βράχος που κουνιότανε ρυθμικά, αποτελώντας ένα παγκόσμιο γεωλογικό φαινόμενο, μέχρι τον Αύγουστο του 1953 που οι καταστροφικοί σεισμοί σταμάτησαν το κούνημα του. Επιστροφή αργά το απόγευμα  στο Αργοστόλι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στην Σάμη. Βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, στο βάθος του κόλπου ,ο οποίος σχηματίζει ένα ασφαλές λιμάνι, απέναντι από την Ιθάκη.

Θα επισκεφθούμε την Αρχαία Σάμη πεζοπορώντας στο μονοπάτι Αρχαία Σάμη – Αντίσαμος .Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τον οικισμό της Σάμης και ανηφορικά Θα κινούμαστε σε πευκοδάσος, Ανάμεσα στα πεύκα διακρίνονται οι αναλληματικοί τοίχοι της αρχαίας Σάμης. Θα συνεχίζουμε και θα αντικρίσουμε τα ερείπια της ελληνιστικής ακρόπολης, της Κυάτιδας, της Μονής των Αγίων Φανέντων και το συγκρότημα των ρωμαικών λουτρών. Από ψηλά θα θαυμάσουμε την θέα προς τον σύγχρονο οικισμό και τον κόλπο της Σάμης. Στην συνέχεια θα οδηγηθούμε στα ερείπια της ακρόπολης της Σάμης στη θέση Παλαιόκαστρο. Αφού περιηγηθούμε για λίγο στα ερείπια, θα κατηφορίσουμε προς την παραλία της Αντισάμου. Ω.Π 2.Β.Δ 1 3,5 χ.λ.μ

Όσοι δεν πεζοπορήσουν θα μείνουν στη Σάμη. Θα συνεχίσουμε μετά από μια με μικρή στάση στην Αντίσαμο για να επισκεφθούμε τον Καραβόμυλο  ,έναν παραδοσιακό νερόμυλο στην άκρη της παραλίας του Καραβόμυλου.  Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο Καραβόμυλος είναι μέρος των γεωλογικών περίεργων φαινομένων που παρατηρούνται στην Κεφαλονιά. Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει πωςν εδώ καταλήγουν τα νερά από τις Καταβόθρες του Αργοστολίου, στην δυτική πλευρά του νησιού, αφού διασχίσουν υπογείως την Κεφαλονιά και αναμειχθούν με τα γλυκά νερά του υπεδάφους. Λίγο έξω από τον Καραβόμυλο, βρίσκεται το ερειπωμένο με τους σεισμούς του Αυγούστου του 1953, χωριό των Παλιών Βλαχάτων. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής, το “saristra festival”, που διοργανώνεται στην πλατεία τουπαλιού χωριού, τη σαρίστρα.

Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το Σπήλαιο Δρογκαράτης.

Μπάνιο στην παραλία Μύρτου (κολύμπι). Τα νερά εδώ είναι κυανοπράσινα στα ρηχά, διαυγή και διαφανή, μοναδικά! Θα συνεχίσουμε για το όμορφο παραλιακό χωριουδάκι της Αγίας Ευφημίας. Μέρος με πολλές ομορφιές και άλλες τόσες αντιφάσεις, η Αγία Ευφημία περικλείεται από τους ορεινούς όγκους της Αγίας Δυνατής και του Καλού Όρους, από την απέραντη πεδιάδα της Πυλάρου και φυσικά την Θάλασσα.

Φαγητό προαιρετικά και επιστροφή στο Αργοστόλι.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την όμορφη περιοχή της Λειβαθούς.Θα ξεκινάμε οδικώς από το Αργοστόλι για το χωριό Περατάτα για να επισκεφθούμε το Κάστρο του Αγίου Γεωργίου και την Μονή του Αγίου Ανδρέα στη Μηλαπιδιά, τους Μυκηναικούς τάφους στα Μαζαρακάτα τα Κουρκουμελάτα, τα Σβορωνάτα ,τα Καλιγάτα και την παραλία Άβυθος.

Κολύμπι και φαγητό (προαιρετικά ). Επιστροφή στο Αργοστόλι.

Το βράδυ θα ακολουθήσει Κεφαλλονίτικο γλέντι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στο χωριό Λουρδάτα όπου θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο μονοπάτι Λουρδάτα – Σίσσια , Λουρδάτα ( κυκλική διαδρομή).

Ξεκινάμε από τη πλατεία του χωριού,θα περάσουμε μέσα από περιβόλια με οπωροφόρα δέντρα για να φτάσουμε στο μονοπάτι για το χωριό Σιμωτάτα. Στη θέση Βουνάκι θα δούμε το τμήμα που εδώ και πολλά χρόνια έχει πάθει καθίζηση. Η περιοχή εδώ έχει πολλές χαρουπίες. Στη συνέχεια θα δούμε τα ερείπια της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και συνεχίσουμε ανατολικά προς Καλουπάτα. Βαδίζοντας σε ένα μικρό πευκοδάσος θα φτάσουμε στο μοναστήρι της Παναγιάς των Σισσίων ,ένα τα πιο παλιά μοναστήρια της Κεφαλονιάς, που η ιστορία της ξεκινά τον 13ο αιώνα Θα αφήσουμε λίγο το μονοπάτι για να πάμε προς τη Μονή. Μετά τη Μονή φτάνουμε σε ένα πλάτωμα με πανοραμική θέα προς τον όρμο των Λουρδάτων, από όπου θα συνεχίσουμε παραλιακά περνώντας δίπλα από λαχανόκηπους. Στο τέλος της παραλίας φτάνουμε στο μικρό λιμανάκιτων  Λουρδάτων .Η διαδρομή καταλήγει στην πλατεία του χωριού από όπου ξεκινησαμε.Ω.Π.2,5 Β.Δ.1. Όσοι δεν πεζοπορήσουν θα μείνουν στα Λουρδάτα για μπάνιο και φαγητό.

Η πεζοπορική ομάδα  κολύμπι στα Λουρδάτα ή στην παραλία Τραπεζάκι (φαγητό προαιρετικά) .

Μετά το γεύμα  θα επισκεφθούμε ένα οινοποιείο.

Οι αμπελώνες της Κεφαλονιάς παράγουν κρασιά με ονομασία προέλευσης ,όπως Ρομπόλα ,Μαυροδάφνη Κεφαλονιάς και Μοσχάτος Κεφαλονιάς.

Στην επιστροφή μας προς το Αργοστόλι θα επισκεφθούμε το Φανάρι των Αγίων Θεοδώρων και τις Καταβόθρες του Αργοστολίου .

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μετά το πρωινό θα μεταβούμε οδικώς στο χωριό Τζανάτα .Εκεί στην θέση Μπρούτζι, θα επισκεφθούμε τον σημαντικότερο θολωτό Μυκηναϊκός τάφο της Κεφαλονιάς Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την  αρχαία ακρόπολη των Πρόννων.  Θα συνεχίσουμε για τα χωριά Πάστρα και Μαρκόπουλο . Οδικώς θα μεταφερθούμε στην Σκάλα .

Στην συνέχεια η πεζοπορική ομάδα  θα περπατήσει  από το χωρίο Αννιτάτα κινούμενοι κατηφορικά προς την παραλία Λιμένια Ω.Π 1 Β.Δ1 2,3 χ.λ.μ  (κολύμπι). Όσοι δεν πεζοπορήσουν θα μείνουν στα Λιμένια για μπάνιο.

Τέλος οδικώς θα πάμε στον Πόρο όπου στις 15.00μ.μ θα αναχωρήσουμε για την Κυλλήνη. Γεύμα καθ οδόν και επιστροφή στη Αθήνα κατά τις 22.00

Αρχηγοί: Τζωρτζάτου Δέσποινα 6947906183 – Τσιρταβή Αθανασία

6936732069

Τιμή συμμετοχής :Για τα μέλη 370 ευρώ , για τα μη μέλη 390 ευρώ

Περιλαμβάνει:

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Μεταφορά με πούλμαν

Διαμονή στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΠΛΑΖΑ με πρωινό

Δεν περιλαμβάνει:

Είσοδοι σε μουσεία- αρχαιολογικοί χώροι

Είσοδοι στην Λίμνη και το Σπήλαιο

Δηλώσεις συμμετοχής από τις 27 Ιουνίου 2022 στα τηλ 2105224924-6957818001 -6936732069

Για την συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κατάθεση στο λογαριασμό

του συλλόγου 120 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς αριθ. 5066-070982-

560 IBAN GR 40 0172 0660 0050 6607 0982-560 μέχρι τις 17-7-2022

ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ορειβατικά μποτάκια- παγούρι με νερό, μπατόν, σκούφος ή καπέλο,

γάντια, γυαλιά ηλίου, αδιάβροχο, δεύτερη αλλαξιά.

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα, να τροποποιήσει ή να

ματαιώσει ένα πρόγραμμα που είναι σε εξέλιξη ή πριν την έναρξη

αυτού, για λόγους ασφάλειας ή ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές,

ακατάλληλες καιρικές συνθήκες, κλπ). Όποιος συμμετέχει, γνωρίζει τις

απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία

συμμετέχει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του

στην δραστηριότητα, αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει καθώς

και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
17 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 8:00 πμ
Τέλος:
24 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 10:00 μμ
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,